Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Lahodná zapečená omeleta k snídani: zcela nový pohled na vejce – vydatná a chutná

Lahodná zapečená omeleta k snídani: zcela nový pohled na vejce - vydatná a chutná

Pokud vás tradiční snídaňová omeleta už dlouho nudí, měli byste vyzkoušet neobvyklou verzi tohoto pokrmu. Nový pohled na vejce vám vrátí lásku k tomuto produktu.

K přípravě budete potřebovat:

  • 1 tortillu;
  • 4 vejce;
  • 1 rajče;
  • svazek bylinek;
  • 50 tun tvrdého sýra;
  • 150 g tvarohu;
  • sůl a koření.

Do kulaté zapékací misky položte na dno tortillu, na ni nalijte vejce. Přidejte sýr cottage, nakrájená rajčata a nasekané bylinky.

Povrch misky posypeme strouhaným sýrem a vložíme do trouby.

Pokrm pečte pouhých 10 minut při teplotě 180 stupňů. Zatímco se zapečená omeleta připravuje, můžete si uvařit čaj nebo kávu k snídani. Dobrou chuť!

Exit mobile version