Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Sleď bez kabátu: Nové pojetí oblíbeného salátu – naléhavě v „šetřílcích“

Sleď bez kabátu: Nové pojetí oblíbeného salátu - naléhavě v "šetřílcích"

Pokud máte rádi saláty a zákusky se slaným sleděm, je tato varianta určitě pro vás. Příprava tohoto předkrmu je snadná, utratíte minimum produktů a chuťově si nezadá s proslulou „šubou“.

  • 200 g filetů ze sledě;
  • 100 g hrášku;
  • 1 červená řepa;
  • 1 nakládaná okurka;
  • koření;
  • rostlinný olej.

Sledě očistěte a nakrájejte na malé kousky, odstraňte drobné kosti, které by mohly pokrm zkazit.

Uvařte červenou řepu, oloupejte ji a nakrájejte na kostičky. Okurku nakrájíme nadrobno, odstraníme šťávu.

Produkty smícháme v salátové míse, přidáme koření, zalijeme olejem a promícháme.

Předkrm „Sleď bez srsti“ je hotový, výborně se jí s černým chlebem.

Exit mobile version