Zůstaňte zdraví: Potraviny, které byste neměli ohřívat v mikrovlnné troubě

Zůstaňte zdraví: Potraviny, které byste neměli ohřívat v mikrovlnné troubě

Ohřívání potravin v mikrovlnné troubě je pohodlný způsob, jak ušetřit čas. Ne všechny potraviny je však bezpečné ohřívat. Povíme si o nich podrobněji.

Mražené maso: Ohřívání zmrazeného masa může vést k růstu bakterií a zhoršení chuti.

Česnek: Vysoké teploty mohou zničit většinu prospěšných látek v česneku.

Vejce: Vařená vejce obsahují vodu, která se při zahřátí mění v páru. To může způsobit jejich explozi v mikrovlnné troubě.

Brokolice: Tato zelenina není vhodná pro ohřev v mikrovlnné troubě. Je to proto, že brokolice při ohřevu v mikrovlnné troubě ztrácí mnoho živin.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: