Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Jemné karamelové Velikonoce na svátky: Uvařené za 5 minut – chuť za milion dolarů

Jemné karamelové Velikonoce na svátky: Uvařené za 5 minut - chuť za milion dolarů

Tvarohové Velikonoce jsou tradičním pokrmem ke stejnojmennému svátku.

Prozradíme vám recept na jednoduchý pokrm – příprava vám nezabere více než 5 minut.

Na přípravu bylo potřeba:

  • 400 g tučného tvarohu;
  • 50 g zakysané smetany;
  • 100 g másla;
  • 200 ml vařeného kondenzovaného mléka;
  • 50 g ořechů;
  • 30 g hořké čokolády.

Čokoládu a oloupané ořechy nakrájejte nožem na kousky. Změklé máslo vložíme do mixéru s tvarohem, kondenzovaným mlékem a zakysanou smetanou a vyšleháme dohladka.

Poté do hmoty vložíme ořechy a čokoládu, promícháme stěrkou.

Tvarohovou hmotu vložíme do speciální formy, zhutníme, zatížíme závažím a dáme na noc do lednice.

Lahodné karamelové Velikonoce jsou hotové. Dobrou chuť!

Exit mobile version