Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Kulinářský hit: Příprava koláče s klobásou a sýrem – stane se vaším oblíbeným jídlem

Kulinářský hit: Příprava koláče s klobásou a sýrem - stane se vaším oblíbeným jídlem

Klobásovo-sýrový koláč je ideální jídlo na rychlou večeři nebo svačinu. Snadno se připravuje a je ideální pro rodinné večeře a setkání s přáteli.

K přípravě budete potřebovat:

  • 400 g mouky;
  • 200 g klobásy;
  • 150 g sýra;
  • 3 rajčata;
  • 3 vejce;
  • sůl podle chuti;
  • rostlinný olej;
  • 300 ml mléka;
  • 10 g kvásku.

Smíchejte vejce, olej, sůl a mléko. Poté postupně přisypeme prosátou mouku a prášek do pečiva. Vše důkladně promíchejte.

Nakrájejte klobásu a rajčata. Do směsi přidejte nakrájené suroviny a nastrouhaný sýr.

Směs rozetřete na plech vyložený pergamenovým papírem.

Předehřejte troubu na 180 stupňů a koláč pečte 30 minut.

Dobrou chuť!

Exit mobile version