Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Vaření jako šéfkuchař: Nepečené kuličky Tiramisu – rychlý recept

Vaření jako šéfkuchař: Nepečené kuličky Tiramisu - rychlý recept

„Tiramisu“ je delikátní italský dezert, který si získal srdce mlsných jazýčků po celém světě. Co ale dělat, když na vaření vůbec nemáte čas? Na pomoc vám přijdou kuličky Tiramisu – mini verze tohoto dezertu. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a vaši hosté budou nadšeni.

K přípravě budete potřebovat:

  • 200 g sušenek savoiardi;
  • 50 g kávy;
  • 50 g moučkového cukru;
  • 200 g sýra mascarpone;
  • 10 g kakaa.

Sušenky rozdrťte na drobky a přidejte k nim moučkový cukr.

Uvařte kávu a vlijte ji do směsi. Přidejte sýr mascarpone a všechny ingredience důkladně promíchejte dohladka.

Ze směsi vytvořte kuličky a každou obalte v kakau. Vložte je do lednice. Dobrou chuť!

Exit mobile version