Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Tajemství šéfkuchaře: Brambory se uvaří za 10 minut, pokud do nich přidáte tuto přísadu.

Tajemství šéfkuchaře: Brambory se uvaří za 10 minut, pokud do nich přidáte tuto přísadu.

Občas se může stát, že na vaření je katastrofální nedostatek času. S tímto problémem je každá hospodyňka obeznámena na vlastní kůži. Existuje však jednoduchý a účinný způsob, jak urychlit proces vaření známé zeleniny – brambor. A jediné, co budete potřebovat, je máslo nebo margarín.

Ukazuje se, že máslo vytváří na povrchu speciální film, v jehož důsledku se zkrátí doba vaření.

Nejprve nalijte do hrnce vodu tak, aby zcela zakryla brambory.

Poté přidejte 1 lžíci másla nebo margarínu. Stačí i slunečnicový olej.

Pro zvýraznění chuti můžete přidat také stroužek česneku nebo bobkový list.

Vyzkoušejte tento rychlý trik při příští přípravě.

Exit mobile version