Pokud máte rádi saláty a zákusky se slaným sleděm, je tato varianta určitě pro vás. Příprava tohoto předkrmu je snadná, utratíte minimum produktů a chuťově si nezadá s.
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Trik: Jak otevřít plechovku bez otvíráku – snadno a rychle
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Od semínka k bobuli: Jak pěstovat šťavnaté a sladké třešně na venkově – odhalení tajemství
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Barevný pokrm: Jak připravit zálivku, na kterou se bude dlouho vzpomínat – velmi jednoduché
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Vy ještě nevíte, proč posílat mléko do mrazáku? V pořadu „Katya’s Lifehacks“ odhalili šikovný návod. lifehack na mléko.
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Jaké rostliny je lepší vysadit na zeleninové zahrádce, abyste měli úrodu, i když nemáte mnoho zkušeností? Odborníci vyslovili několik jednoduchých rad
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Udržování dokonalé čistoty v koupelně je úkol, se kterým se každý z nás potýká denně. Pokud se chcete zbavit nepříjemných pachů z toalety, pak pro vás
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Od snídaně k dezertu: Recept na šampaňské, který si získá vaše srdce i žaludek
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Pěstitelé na dačách se dozvěděli triky, které jim pomohou sklízet kopr dvakrát za sezónu, přičemž zelená zůstane měkká a šťavnatá. Mnozí zahrádkáři sní
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Zakysaná smetana je jedním z nejoblíbenějších mléčných výrobků. Existuje mnoho jednoduchých a účinných způsobů, jak zkontrolovat její kvalitu, například pomocí jódu.
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA