Česnek patří spolu s cibulí k nejlepším přísadám do jídla. Často ho přidáváme do pokrmů kvůli vůni a chuti, ale ne každá hostitelka ví, jak česnek rychle nasekat.
Ne každý dachař ví, co dát zimolezu v druhém jarním měsíci, aby získal bohatou úrodu. Agronom Vasilij Semenov poskytl řadu užitečných rad, o jeho slovech
Krutony jsou jednoduchý, ale neuvěřitelně chutný pokrm, který připravíte během několika minut. Jsou ideální k snídani nebo jako svačina během dne.
Čištění grilovacího roštu je náročný úkol, který mnozí z nás odkládají. Existuje však jednoduchý a účinný způsob, jak jej uvést do bezvadného stavu jen pomocí fólie.
Každý dačař ví, jak příjemné je trávit čas na dačím pozemku a užívat si čerstvého vzduchu. Zahrádkáři se však často potýkají s problémem zhoršení vzhledu trávníku.
V každodenním životě se často setkáváme s tím, že strouháme zeleninu nebo sýr. Struhadlo však může časem ztratit svou ostrost. Nespěchejte s jeho vyhozením
Letní večery na chalupě jsou časem odpočinku v kruhu blízkých lidí. Komáři však často dokážou příjemný večer proměnit ve skutečné trápení.
Pokud vás nudí tradiční kuřecí maso k večeři, stojí za to zpestřit si jídelníček. Prozradíme vám, jak připravit kuře čachbili podle gruzínského receptu.
Rajčata – jsou jednou z nejoblíbenějších plodin a pěstují se téměř na každém pozemku. Úroda je však často zkažená škůdci. Na profilovém kanálu „
Každá hospodyňka se dříve či později setká s problémem plaku na svých oblíbených šálcích a hrnečcích. V tomto rychlém tipu vám prozradíme, jak můžete rychle