Avokádové toasty jsou nejen módním pokrmem, ale také skutečnou pokladnicí živin. Je bohaté na vitaminy a minerály, což z něj dělá skvělou volbu pro přípravu
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Povíme vám, jak si připravit k večeři vynikající kuřecí stehna. Taková kuřecí stehna jste ještě nikdy nejedli, vše je o marinádě. Ingredience: Kuchyňské
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Pokud vás ještě nenapadlo, čím své hosty překvapit, vyzkoušejte tento recept na salát White Viking. Bude trhat přední příčky nejchutnějších pokrmů na vašem stole.
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Fazolky jsou nejen chutnou, ale také zdravou zeleninou, kterou lze použít při přípravě různých pokrmů. Díky tomu je ideální volbou pro ty, kteří si hlídají
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Funčoza jsou tenké rýžové nudle, které jsou ideální pro přípravu různých pokrmů. Má jemnou strukturu a skvěle absorbuje chutě omáček a koření.
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Pokud vás tradiční snídaňová omeleta už dlouho nudí, měli byste vyzkoušet neobvyklou verzi tohoto pokrmu. Nový pohled na vejce vám vrátí lásku k tomuto produktu.
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Pokud máte rádi saláty a zákusky se slaným sleděm, je tato varianta určitě pro vás. Příprava tohoto předkrmu je snadná, utratíte minimum produktů a chuťově si nezadá s.
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Barevný pokrm: Jak připravit zálivku, na kterou se bude dlouho vzpomínat – velmi jednoduché
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Od snídaně k dezertu: Recept na šampaňské, který si získá vaše srdce i žaludek
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA
Kapustniki jsou tradičním pokrmem ruské kuchyně, který v sobě spojuje jednoduchost přípravy a bohatost chuti. Mohou být jak samostatným pokrmem, tak přílohou
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA