Tento pokrm bude vaší spásou: Jednoduchý recept na vaření fazolových lusků s vejcem.

Tento pokrm bude vaší spásou: Jednoduchý recept na vaření fazolových lusků s vejcem.

Fazolky jsou nejen chutnou, ale také zdravou zeleninou, kterou lze použít při přípravě různých pokrmů. Díky tomu je ideální volbou pro ty, kteří si hlídají svůj jídelníček.

K přípravě budete potřebovat:

  • 250 g fazolových lusků;
  • 2 vejce;
  • 1 lžíce rostlinného oleje;
  • 1 cibule;
  • sůl a pepř podle chuti.

Fazolky propláchněte pod studenou vodou.

V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu. Přidejte fazolky a vařte 5 minut. Poté je vyjměte z hrnce a propláchněte studenou vodou.

Rostlinný olej rozehřejte v pánvi na středním plameni. Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli. Smažte ji, dokud nezíská zlatavou barvu.

Poté do pánve přidejte uvařené fazolky. Vše společně smažte ještě několik minut.

V samostatné misce rozšlehejte vejce se špetkou soli. Vaječnou směs vlijte do pánve se surovinami. Podle chuti osolte a opepřete.

Pokrm vařte na mírném ohni, dokud vejce neztuhnou. Dobrou chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: