Prozradíme vám, jak uvařit lahodné maso „Po-kremlovsky“. Vyjde šťavnaté, křehké, 100krát chutnější a zdravější než kebab.
Na přípravu je třeba vzít si:
- 1 kg hovězího masa;
- 50 ml vody;
- 3 žárovky;
- 120 g másla;
- 1 lžička cukru;
- 0,5 lžičky soli;
- 0,5 lžičky mletého černého pepře;
- 2-3 stroužky česneku;
- 1 lžička octa.
Maso nakrájejte na kousky a položte je na dno pánve. Vylijte vodu, nakrájejte cibuli nahrubo a položte ji na maso, nakrájejte máslo na kousky a také ho pošlete na pánev. Vařte pod pokličkou na mírném ohni 1 hodinu.
Poté můžete přidat česnek, sůl, cukr, ocet. Maso jemně promíchejte a vařte na stejném ohni další hodinu. Vyjde křehké, šťavnaté, chutné, rozhodně pohodovější než kebab.