Takové maso jste ještě nikdy nejedli: 100krát chutnější a zdravější než šašlik – recept „Kremlovski“

Takové maso jste ještě nikdy nejedli: 100krát chutnější a zdravější než šašlik - recept "Kremlovski"

Prozradíme vám, jak uvařit lahodné maso „Po-kremlovsky“. Vyjde šťavnaté, křehké, 100krát chutnější a zdravější než kebab.

Na přípravu je třeba vzít si:

  • 1 kg hovězího masa;
  • 50 ml vody;
  • 3 žárovky;
  • 120 g másla;
  • 1 lžička cukru;
  • 0,5 lžičky soli;
  • 0,5 lžičky mletého černého pepře;
  • 2-3 stroužky česneku;
  • 1 lžička octa.

Maso nakrájejte na kousky a položte je na dno pánve. Vylijte vodu, nakrájejte cibuli nahrubo a položte ji na maso, nakrájejte máslo na kousky a také ho pošlete na pánev. Vařte pod pokličkou na mírném ohni 1 hodinu.

Poté můžete přidat česnek, sůl, cukr, ocet. Maso jemně promíchejte a vařte na stejném ohni další hodinu. Vyjde křehké, šťavnaté, chutné, rozhodně pohodovější než kebab.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: